Toont alle 7 resultaten

 • MATCHA Ceremonial Shiou Premium uit Uji – 40gr of 100gr can

  Waardering 0 uit 5
  47,50122,00

  Matcha Ceremonial Shiou Premium uit Uji Japan is de beste thee van de planeet. Matcha staat voor Gezondheid, Kracht, BIO, Zen, Welzijn en Energie. Onze matcha wordt rechtstreeks geïmporteerd vanuit Uji Kyoto van ambachtelijke theeboer Award Winner (since 1836). Hierdoor brengen wij de beste kwaliteiten van thee van het veld tot bij u thuis.

 • Gyokuro 200gr

  Waardering 0 uit 5
  38,50

  Gyokuro is de meest gewilde en luxueuze groene thee uit Japan, kortom de beste groene thee die Japan te bieden heeft. Het beschikt over een zoete smaak die mild is en een groenachtige kleurinfusie aan je water geeft.

 • Sencha Uji 200gr

  Waardering 0 uit 5
  26,50

  Sencha is de populairste thee in Japan. Het is een groene thee met een frisse, groene kleur en smaak. De Sencha thee met hele bladeren kan zowel warm als koud gedronken worden. De populariteit van deze thee wordt vooral aangetoond doordat de helft van de theeoogst in Japan bestaat uit Sencha.

 • Kabusecha 200gr

  Waardering 0 uit 5
  31,00

  Kabusecha betekent “bedekte thee”, verwijzend naar het productieproces dat sterk lijkt op gyokuro. Kabusecha zit trouwens precies tussen gyokuro en sencha in en combineert de smaken en smaken van die twee soorten thee. Als je houdt van de verfrissende smaak van sencha en de zoete en umami-smaak van gyokuro, dan zul je kabusecha zeker waarderen.

 • Fukamushi Sencha 200gr

  Waardering 0 uit 5
  39,00

  Fukamushi Sencha betekent “diepgestoomde sencha” in het Japans. Deze groene thee wordt 2-3 keer langer gestoomd dan gewone Sencha, Door het langere stoomproces zijn de bladeren erg zacht en breken ze vaak tijdens het daaropvolgende walsen. Daarom heeft Fukamushicha veel poeder en heeft het slechts een korte tijd nodig voor infusie. Fukamushicha groene thee ontwikkelt een diepgroene kleur en een volle ronde smaak, zonder enige bitterheid. U kunt maximaal drie keer trekken. Ook heerlijk voor cold brew ijsthee.  Een exclusieve thee-topper wereldwijd geroemd in de gastronomie.

 • Genmaicha 200gr

  Waardering 0 uit 5
  18,50

  Genmaicha is een speciaal soort Japanse groene thee die veel mensen intrigerend vinden. Bruine rijstkorrels (“genmai”) ​​worden toegevoegd terwijl de groene Bancha-bladeren (“cha”) worden gedroogd, zodat de korrels knapperig worden en sommige openbarsten. Genmaicha heeft een uniek uiterlijk en een aangename geroosterde smaak.

 • Matcha Hatsu Mukashi Uji 400gr – voor gebak, ijs

  Waardering 0 uit 5
  34,00

  Hatsu Mukashi is perfect voor wie houdt van een lichte, verfrissende matcha. Deze matcha is ook een populair item om mee te koken en bakken.